Inna Dvorana Zetra Sarajevo

Atraktivna Inna je dvostruka dobitnica MTV-eve nagrade u kategoriji Best Romanian Act, a domaćoj publici će se predstaviti na velikom koncertu zakazanom za 28 april u olimpijskoj dvorani Zetra! Popularna pevačica iz Rumunije poznata je po pjesmama „Hot“, „Amazing“ „Sun Is Up“, „Club Rocker“ i „Un Momento“, koje u zbiru imaju preko 200 miliona pregleda na YouTube-u, i jedna je od trenutno najvećih dance zvezda u Evropi sa preko 500 000 prodatih singlova samo u Britaniji!! 



Pored Inne, na velikom koncertu zakazanom za 28 april 2012. u Zetri, nastupit ce i 2 superstar dj-a uz support najuspjesnijih lokalnih dj-a. 

FULL LINE UP SOON!
Special 3D Laser and LED moving head Third Axis Movement.
Performance – Foulfly girls Czech Republic
INNA BIOGRAFIJA:
Inna je rođena 1986. godine u primorskom gradu na rumunskoj obali Crnog mora. Pravo ime joj je Aleksandra, a nadimak Inna joj je nadenuo deda. Još kao dijete znala je da će se jednog dana baviti šoubiznisom. Krajem 2007. godine upoznaje trojicu talentovanih momaka iz grupe Play&Win – Radua Bolfeu, Sebastiana Baraca i Marcela Botezana, koji produciraju njen prvi singl “Hot“. Singl postaje najveći dance hit u istoriji rumunske muzičke produkcije. “Hot“ osvaja prva mesta na top listama širom Evrope – u Rusiji, Poljskoj, Bugarskoj, Srbiji, Slovačkoj, Grčkoj, Belgiji, Holandiji.
Sledeći veliki hit “Love“ takođe je producirao trojac Play&Win, što se ponovo pokazalo kao pogodak. Numera “Deja Vu“ nastala je u saradnji sa sunarodnikom, rumunskim DJ-em Bobom Tejlorom. Na ovom singlu Inna je bila potpisana kao Anni, kako bi njen identitet ostao tajna. Međutim, “Deja Vu“ je postao veliki klupski hit na kojem je osetno bilo prisustvo Inninih vokala, pa je ideja o anomnimnosti propala, a Inna je sa ponosom prigrlila uspeh i popularnost koju joj je ova numera donela.
Godine 2009. Innin sing “Hot“ dostigao je platinasti tiraž u Španiji, a iste godine ova atraktivna Rumunka odnosi pobedu u kategoriji Best Romanian Act na dodeli evropskih MTV nagrada u Berlinu. Naredne 2010. godine, ova nagrada još jednom odlazi u ruke talentovane pevačice, a njen tada aktuelni singl „Sun Is Up“ ponovo obara rekorde u slušanosti.
Tekuća, 2011. godina, za Innu je bila veoma uspešna: izdala je aktuelni album I Am Club Rocker, a na njemu su se ubrzo izdvojili hitovi „I Am Club Rocker“ i „Un Momento“.
Inna je aktivista rumunske organizacije za dečja prava, a sponzorisala je i brojne kampanje UNICEF-a u Rumuniji.
PREDPRODAJA ULAZNICA POCINJE 20 JANUARA NA SVIM PRODAJNIM MJESTIMA KUPIKARTU.BA SIROM BOSNE I HERCEGOVINE.
SARAJEVO: CITY PUB, OPERA BAR, CITY LOUNGE BAR, BARBAROSA
O PREDPRODAJNIM MJESTIMA U DRUGIM GRADOVIMA U BIH CEMO VAS BLAGOVREMENO OBAVIJESTITI.
ZA NAJBRZE OBEZBIJEDILI SMO 500 SPONZORISANIH ULAZNICA PO 17 KM
NAKON TOGA PREDPRODAJNA CIJENA ULAZNICE CE BTI 25 KM,
OVA CIJENA CE VAZITI DO 5 APRILA, NAKON TOGA CIJENA CE BITI 35 KM, DOK CE NA DAN KONCERTA CIJENA KARTE BITI 45 KM.
*VIP ULAZNICE /10 OSOBA – 1000 KM ILI 6 OSOBA 600 KM /
U CIJENU UKLJUCENO: PARKING MJESTO, POSEBAN ULAZ, POSEBAN KONOBAR, VOCE, GRICKALICE, 3 BOCE VODKE, 20 ENERGETSKIH PICA.

Nema komentara:

Objavi komentar